• Afspraak maken

  Selecteer hieronder de datum en tijd

  Lomi Lomi massage 50 minuten

  Lomi Lomi massage 50 minuten

  Leeuwenburg 33, Alphen aan den Rijn
  Selecteer datum en tijd
  Tijdzone van het evenement:Europa/Amsterdam GMT+02:00
  Reserveer Nu  
  Lomi Lomi massage 90 minuten

  Lomi Lomi massage 90 minuten

  Leeuwenburg 33, Alphen aan den Rijn
  Selecteer datum en tijd
  Tijdzone van het evenement:Europa/Amsterdam GMT+02:00
  Reserveer Nu  
  Zwangerschapsmassage 50 minuten

  Zwangerschapsmassage 50 minuten

  Leeuwenburg 33, Alphen aan den Rijn
  Selecteer datum en tijd
  Tijdzone van het evenement:Europa/Amsterdam GMT+02:00
  Reserveer Nu  
  Zwangerschapsmassage 90 minuten

  Zwangerschapsmassage 90 minuten

  Leeuwenburg 33, Alphen aan den Rijn
  Selecteer datum en tijd
  Tijdzone van het evenement:Europa/Amsterdam GMT+02:00
  Reserveer Nu  
×
Privacybeleid
De Nieuwsbrief van Ontspanningsmoment zal uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier verwerken en gebruiken, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Voor vragen over uw privacy kunt u contact opnemen met ontspanningsmoment@gmail.com
Voor alle aanvullende informatie over bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

1. Toepassing
Ontspanningsmoment is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Ontspanningsmoment is gevestigd te (2402 RL) Alphen aan den Rijn aan de Leeuwenburg 33 en staat ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 73178500
 
2. Welke persoonsgegevens verwerkt Ontspanningsmoment?
Hier kunt u een overzicht vinden van de persoonsgegevens die Ontspanningsmoment verwerkt, met welk doel Ontspanningsmoment deze gegevens verwerkt en welke juridische grondslag Ontspanningsmoment heeft om deze gegevens van u te mogen verwerken. Ook kunt u lezen hoe lang uw persoonsgegevens zullen worden bewaard.
Communicatie
Als u vragen aan Ontspanningsmoment heeft, worden uw (bedrijfs)naam, e-mailadres, adresgegevens en telefoonnummer verwerkt. Ontspanningsmoment slaat deze gegevens op om u zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het beantwoorden van uw vraag. Deze gegevens worden verwerkt uit hoofde van de uitvoering van de overeenkomst. Ontspanningsmoment bewaart deze gegevens tot 7 jaar na het einde van de overeenkomst.

Offertes
Ontspanningsmoment verwerkt uw (bedrijfs)naam, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer wanneer u een offerte-aanvraag indient. Ontspanningsmoment gebruikt deze gegevens om u een tevreden klant te maken gedurende de overeenkomst en om contact met u te kunnen opnemen. Deze gegevens worden tot 7 jaar na het einde van de overeenkomst bewaard.
Dienstverlening
Om te zorgen dat Ontspanningsmoment haar diensten kan uitoefenen, worden uw (bedrijfs)naam, e-mailadres, adresgegevens en telefoonnummer verwerkt. Deze gegevens worden verwerkt uit hoofde van de uitvoering van de overeenkomst. Ontspanningsmoment bewaart deze gegevens tot 7 jaar na het einde van de overeenkomst.

Voor facturatie en financiële administratie
Voor facturatie en financiële administratie worden uw (bedrijfs)naam, factuuradres, e-mailadres, telefoonnummer, bankgegevens, factuurnummer en openstaande saldo verwerkt. Indien nodig worden ook uw KvK-nummer en/of btw-nummer verwerkt. Zonder deze gegevens kan Ontspanningsmoment uw betaling niet verwerken. Volgens een wettelijke verplichting van de Belastingdienst dient Ontspanningsmoment deze gegevens 7 jaar te bewaren. Na deze periode zal Ontspanningsmoment deze gegevens verwijderen en/of anonimiseren.

Maandelijkse inspiratie
Voor het versturen van nieuwsbrieven via e-mail verwerkt Ontspanningsmoment uw voor- en achternaam, e-mailadres en eventueel uw geboortedatum. Deze gegevens verwerkt Ontspanningsmoment om haar dienstverlening uit te kunnen voeren. Ontspanningsmoment verwijdert deze gegevens zodra u beslist geen nieuwsbrief via e-mail meer te willen ontvangen.

Klachten
Mocht u een klacht hebben over de dienstverlening van Ontspanningsmoment dan zal Ontspanningsmoment uw (bedrijfs)naam, e-mailadres, adresgegevens en uw telefoonnummer verwerken. Deze gegevens worden verwerkt om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen gedurende de overeenkomst. Ontspanningsmoment bewaart deze gegevens tot 7 jaar na het einde van de overeenkomst.
Recensies
Wanneer u een recensie plaatst over de dienstverlening van Ontspanningsmoment, heeft u de keuze om de recensie geanonimiseerd te plaatsen. Indien u ervoor kiest om niet geanonimiseerd een recensie te plaatsen, worden uw (bedrijfs)naam en eventueel uw functie verwerkt. Recensies kunnen op de website of social media van Ontspanningsmoment worden geplaatst uit commercieel belang. Recensies worden bewaard tot haar bedrijfsbeëindiging, tenzij u eerder een verzoek doet tot verwijdering.
 
3. Hoe verkrijgt Ontspanningsmoment uw persoonsgegevens?
Ontspanningsmoment verkrijgt uw persoonsgegevens omdat u deze zelf actief aan Ontspanningsmoment verstrekt in een kennismakingsgesprek, via e-mail of via het contactformulier op de website.